"Mest av alla"

För ni som inte vet så vann Håkan Hellström 3 rockbjörnar i veckan, årets konsert, årets manliga liveartist och årets svenska låt (tillsammans med Veronica Maggio, hela huset). Håkan har nu 14 stycken och är den som har mest av alla. Bra jobbat Håkan!

Kommentarer:

1 ♀ THE REVOLT ♀:

De gick välförtjänt till en väldigt bra artist!^^


Svar: Oj, det var mycket på samma gång xD alltså kan väl börja med att säga tack. OCh sedan min design, alltså jag brukar ta gratis designer och sedan göra om de på mitt eget sätt. Typ ändra lite hur jag vil med koder som man kan hitta på nätet :o så teknisk är jag inte heller :o är ganska oteknisk om jag ska vara ärlig :o dock är jag kreativ och gillar att testa mig fram. Gällande läkning på bloggen, jaa, låter som en bra idé men hur vill du göra, ska man bara länka eller ska man beskriva bloggen eller vadå? :o

Svar: Jag länkade förut på en gammal blogg och då beskrev jag bara bloggen när jag precis hade länkat och aa berättade lite om bloggen och personen och så (nu känner jag ju inte dej, haha) Så beskrev gjorde jag bara en gång men sen i vissa inlägg skrev jag typ "glöm inte att gå in och kolla på den här bloggen (blablabla)". Om du vill kan du ju själv skriva en beskrivning till din blogg och skicka till mej och så kan jag bara skriva om lite så texten får lite mer tappning av mej, haha. Annars kan jag nog skriva något bra som du kan få läsa innan det läggs ut.
Erika Isaksson

Kommentera här:

Publicerar inte: Svarskommentarer, reklam, hatkommentarer och det är onödigt att fråga mej hur jag mår och vad jag ska göra idag (om ni läser bloggen får ni reda på det). Så slös inte tid på att skriva sådant. Ha det fint!