Lyckligare nu

Hej!
Igår var det en perfekt dag. Först gick omorientering faktsikt helt okej bra, kanske får A på det. Var i skolan en lektion, pizza hut till middag och sedan bio (The amazing spider-man 2, som var väldigt bra!) med fina vänner. Fick även reda på att jag höjde mej till A i syslöjd och C i samhällskunskap.
Idag gick jag upp ungefär halv 10, jag åt frukost, gick ut med Tea och sen cyklade till Skogås med Hanna för att gymma. Mycket skönt. När jag och Hanna kom hem till mej så fick vi tårta för mamma skulle testa tårtan vi ska ha på Saras studentmottagning. Mycket god! Sen gick jag och Hanna ut på en PW i över 1 timma, mycket skönt det med. 
Jag blev nyss klar på den sista uppgiften i skolan. Skönt. Den är inskickad och jag hoppas starkt på ett A så jag kan få det i slutbetyg (i musik). Fast okej det var inte den sista, kom på att jag har en liten grej kvar i engelska.
Så ska göra den nu och sen äta middag och den fotbollsträning. Så tre träningar idag, heja Erika!
Fina vänner.

Ingen rast, ingen ro

Lärarna ska sätta betyg på fredag och jag har fortfarande uppgifter som lärarna ger mej. Dock är det mes kompletterings grejer men ändå. Känns som om jag måste stressa igenom allt och allt blir bara pissdåligt.
Sitter liksom fortfarande och skriver extra på en uppgift på idrotten och klockan är 00.26. Suck.. så tråkigt, jag vill sova.
Imorgon har jag en sista mattediagnos som jag inte alls har pluggat till, det suger. Man tror ju att den sista veckan ska vara as chill och att man kollar på film hela dagarna men icke sa nicke. 
Imorgon blir det även att åka och fixa min klänning, ska lägga upp den eftersom den är så otroligt lång (eller så är det jag som är kort, antagligen) och den på kvällen är det fotbollsträning.
Juste hämtade mina nya brillor i helgen, bild på dom kommer nån annan dag eftersom jag är helt avsminkad just nu. 
Nya solglasögon också från MQ, STOCKH LM. Lite smått kär i dom. 
Men nu är det dags för mej att plugga lite till och sen sova. Så säger väl godnatt och sovgott.