"Det står i reglerna"

Vem kunde bli så arg när man tränade? 
Jag, Pontus och Henning tränade idag och som vanligt efter träningen gick vi in i rummet med vattensängen för att ta massage. På dörren förut satt det en lapp där de stod att det var 15 min per person. Inte hur många som får vara där inne och vi går alltid in alla tre. Varför skulle vi inte göra de liksom? Det finns en stol där inne och de är ganska stort så alla får ju plats. 
Men idag fick vi tydligen inte de, de va en tjej som jobbar på gymmet som sa till oss och ba "det står i reglerna" vilka himla regler? Det sitter ju ingen lapp på dörren. *suck* orkar verkligen inte. 
Det är faktiskt det jobbigaste på iForm Skogås. Personalen. När dom visar runt folk och man är i rummet dom går in i så är dom alltid övertrevlig... För att de typ ska låta som om alla på gymmet har bra sammanhållning eller nått. Sen hörde jag också att när min kompis skulle sluta på gymmet så sa en av personalen där att han aldrig ville se dom igen för att dom sa upp sej... Eeh okej? Är de så ni lockar till era kunder, sånt fall tror jag inte de funkar. Sen också att dom har rådgivare som inte kan svenska ordentligt, tillräckligt dåligt att man inte förstår vad dom säger. Med Hanna gjorde en av personalen fel (en av dom man inte förstår). Dom gav Hanna ett ungdomskort när hon skulle få vuxenkort. Visst det är billigare men till vilket pris? Hanna får inte gå på pass, som t.ex. spinning och yoga. Hon får även bara gymma under jätte dåliga tider och inte under helgen...
Skit bra gjort iForm Skogås.

Träningsfreak

Hejj!
Väldigt bra dag idag faktiskt. Dagen började med en cykeltur till Farsta ip, vara där ett tag och träna (mest spring upp och ner i trappor) och sen cykla hem. Mycket skönt och mycket jobbigt i benen. 
En timma senare kom morfar för att hämta mej och vi åkte till stan för att gå en promenad i de fina vädret och sen gå på teater med kusinerna och deras pappa. Vi såg Mästerkatten i stövlar. Det var väl mysigt, det var en barn teater och det var så att man fick ett plastinstrument innan och i tre låtar skulle alla barnen spela med, fy fasiken. Tinnitus. 
Dagen slutade med en power walk med syster i 40 min! Super skönt.
Så denna vecka blev det 10 träningspass och då blev jag alltså träningsfreak. 10+ träningspass är träningsfreak.
En väldigt lyckad dag!

Påsklunch

Hejj på er!
I morse åkte jag till gymmet en kortis bara för att träna benen lite. Skönt, benen och rumpan var länge sen nu.
Sen vart det stress hem, in i duschen, fixa håret och sminka sej för att sedan åka till mormor och morfar för att äta påsk lunch. Kusinerna var där också så det blev andra dagen i rad man fick se dom. Faktiskt blir det tre dagar i rad imorgon, jag ska på teater med Henning, Sonja, deras pappa Micke och morfar Det ska bli kul!
Lunchen var lyckad, rolig och god. Vad mer kan man begära?
När vi kom hem så ville Sara och hennes pojkvän Jesper umgås med mej, trevligt. Vi spelade kort, uno och fia med knuff, haha mycket kul. Behövde egentligen plugga, eller jag behöver fortfarande men jag orkar inte. Sen skulle jag egentligen ut och springa också, men det hann jag inte riktigt.
Nu ska jag kolla på en film, läsa lite i min engelska bok och sen sova. Ska upp tidigt imorgon så jag hinner ut på en jogging tur innan morfar kommer och hämtar mej.
Bild från igår när jag sopade alla i banan med monopol.
Hoppas ni får en fortsatt bra kväll och godnatt!