"Vaknade med"

Godmorgon på er!
Vaknade med ont i halsen även idag, vilket suger, men jag drack te till frukost och ska fortsätta med de och halstabletter hela dagen. Så ingen träning för mej idag.
 
Just under dagen händer det inte så mycket. Jag ska packa klart det sista och sen när Emil kommer ska vi städa badtunnan och fylla med vatten och börja värma och sedan blir det antagligen bara att ta det lugnt tills vi ska fixa oss till att åka in till stan. 
 
Så en ganska lugn dag har jag framför mej, vilket är ganska skönt. 
 
Hoppas att ni får en bra dag och sedan en bra start på det nya året.

"Feber som tänker stanna länge"

Klev nyss ut ur den varma sköna duchen. Idag när jag vaknade hade jag ganska ont i halsen och det har jag fortfarande och jag känner mej lite hängig faktiskt. Hoppas bara det inte är feber som tänker stanna länge. Vill vara helt frisk imorgon då jag och Emil ska ut och äta och bada badtunna och bara ha mysigt. Hoppas att det går över under natten. 
 
Det vart inga skridskor idag som jag och Emil hade tänkt att åka, utan istället så åkte vi till Sickla centrum för att Emil skulle köpa nya skor, där träffade vi även Emils farmor som var super mysig!
 
Nu hade jag bara tänkt att kolla på ett avsnitt av How I Met Your Mother och sedan packa till Hassela som jag åker till på torsdag till söndag och sedan när mamma och pappa kommer hem från att ha varit på Ica Maxi och handlat ska jag baka en morotskaka som jag och Emil ska äta imorgon. 
Dåligt med nya bilder så det får bli en sommarbild för att jag längtar som en galning till värmen.

"Varierande lovliv"

Träningen idag gick väl som vanligt. Ganska bra alltså. Skönt med innomhusträning för kylan även fast jag hatar det. Middagen ligger i magen och jag ska snart fortsätta kolla på serier. Haha det känns som om det är det ända jag gör nu för tiden, ligga hemma och kolla på serier och ibland så är Emil med och kollar på serier. Vilket varierande lovliv jag har.
 
Imorgon ska jag som sagt till ungdomsmottagningen 13.30 och ta ett graviditetstest, vilket man måste göra ca en månad efter att man har satt in p stav för att se så att den funkar. 
Efter umo ska jag direkt till gymmet och efter gymmet ska jag åka hem till Emil. Vi ska antagligen passa hans lilla syster och på tisdag ska vi nog åka skridskor vilket jag ser fram emot då jag inte har gjort det sedan jag var typ 10 år.