"Kommer inte kunna"

Nu bär det av!
Kommer inte kunna blogga fram tills onsdag, men ni får ha bra första dagar på höstlovet (ni som fortfarande går i skolan) och alla andra får ha bra-dagar-innan-halloween-på-fredag.
Puss!
 

"Uttagning till Älvsjö"

Det kändes som om det var en evighet sedan jag bloggade senast.
Idag är det FN-dagen, det är även sista dagen i skolan innan höstlovet, skönt, jag behöver lov just nu. Mer tid till träning och bara ta det lugnt och så vidare. 
 
Ikväll ska jag bara vara hemma, måste packa och städa upp i mitt rum. Imorgon åker jag, mamma och Sara tidigt på morgonen för att komma upp till Hassela en skaplig tid. Vi ska fixa det sista på huset, med inredningen alltså och sen ska vi vara där tills onsdag morgon då vi åker hem igen för att jag har min uttagning för Älvsjö då. 
 
Men vi får se om jag orkar vara hemma hela kvällen, kanske gå ut ett tag sedan och träffar någon kompis eller något liknande. 
 
Men nu ska jag återgå i mitt packande. 
Ha de!

"Soldier"

Tjena sitter vid matbordet och äter lite kvarg innan träningen.
Idag mår jag fett bra fan, vet inte varför, mår bara allmänt bra även fast jag var tvungen att rräna med killarna idag på akademin, det är ju inte så kul men aa det gick ju ändå helt okej.
 
Bara två lektioner idag, eller det är samma varje tisdag men aa, haha. Satt sedan kvar en stund i skolan och jobbade lite på en redovisning jag ska ha imorgon. Inte taggad.
 
Sen åkte jag hem och pluggade lite. Igår kollade jag klart på det sista avsnittet av One tree hill så nu har jag börjat på en ny serie. How I met your mother. Haha. Serienörd, haha.
 
Men nu ska jag gå och byta om! Ha det så bra.