"Vad hade hänt"

Jag fick skjuts av Sara och Jesper till Haninge centrum för dom skulle ändå äta där.
När vi åkte på Nynäsvägen så krockade bilarna framför oss. Den bilen som precis var framför oss körde in i bilen framför den i 110 km/h. Det typ skvätte (som Sara beskrev det) bildelar överallt! Hur fan kunde han köra in i bilen? Han måste ha smsat eller inte kollat på vägen för det var bara rakt fram hela vägen där... Det var iallafall skit obehagligt. Vi stannade ju vid sidan för att kolla hur det gick, inga fysiska skador vad vi kunde se iallafall och tur var väl det! Sara var lite skakig sen när vi satte oss i bilen för att fortsätta och det förstår man ju.
Och såklart kommer frågan upp; vad hade hänt om vi hade varit bilen framför?

"Skriva en "fusklapp""

Så mycket att göra och så lite tid!
 
Hann inte med någon uppdatering igår för att jag va hos sjukgymnasten, sen så pluggade jag, sen gick jag på träning, efter träningen träffade jag Pontus en stund som hade varit i skolan till sent och så gick vi hem tillsammans och sen så var det bara hem, äta, duscha, plugga och sedan sova.
 
Jag har så mycket grejer tills imorgon. Eller igentligen är det "bara" tre grejer men det är grymt jobbigt ändå. Jag ska skriva klart en uppgift om medeltiden och så ska jag skriva en "fukslapp" till mitt naturprov nästa vecka och ge till min lärare så hon får kolla igenom det. Så egentligen hinner jag inte blogga nått men kände att jag behövde. Har även redovisning i engelska imorgon som jag inte är klar med.
 
Så alltså nu ska jag plugga fram till ca 20.30 och sen ska jag gå till gymmet med Hanna. Sen är det bara hem och plugga lite till. 
 
Jag skulle gärna vilja lägga upp nått av dom recepten jag testade på i tisdag, men jag gör det ikväll om jag hinner, annars får det bli i helgen. 
 
Ha de!
Besök gära Älvsjö AIKs blogg! (klicka på bilden)

"Det var hemskt"

Jag slutade 12.05 idag, som jag gör alla tisdagar.
 
Jag och mamma hade bestämt att jag skulle komma hem direkt så att vi skulle baka saffransbullar med vanilj i som vi ska ha till jul. Jag gillar inte lussebullar men dom här är så goda! Hade tänkt att lägga ut receptet sen.
Jag fick en liten bakkick och kände för att prova ett nytt snabbt recept jag hittade medan jag ändå väntar på att degen ska gäsa klart. Jag gjorde kokostoppar och så ska jag ha choklad i botten. Dom står i ungnen nu och jag är ganska förväntans full, dom såg riktigt goda ut. Om dom blir goda kommer även recept upp på dom. 
 
Ikväll är det träning innomhus i Hagsätrahallen. 45 minuter fys och 45 minuter fotboll. Jag ser inte fram emot fysen, jag hade det imorse med akademin i gymmet. Det var hemskt, tydligen ska vi kunna göra chins när vi går ut 3an, ca 5 st och jag känner att det måste jag klara så det är bara att börja träna hårdare nu. 
 
Men nu är det ca 5 minuter kvar på mina kokostoppar och ca 5 minuter kvar på degen och jag har inte så mycket mer att berätta så jag avslutar detta inlägg med en bild från cupen.
Ha de!