"Mest av alla"

För ni som inte vet så vann Håkan Hellström 3 rockbjörnar i veckan, årets konsert, årets manliga liveartist och årets svenska låt (tillsammans med Veronica Maggio, hela huset). Håkan har nu 14 stycken och är den som har mest av alla. Bra jobbat Håkan!

"Skön och lugn lördag"

Uppdateringen har varit väldigt trög på sista tiden. Jag har inte gjort något speciellt alls. Jag var sjuk lite sjuk i början av veckan med det försvann ungefär lika snabbt som det kom, alltså väldigt snabbt. Sen har det bara varit skola, pojkvän och vänner. Igår träffade jag Hanna, det var jättelänge sedan sist så det var super kul och sedan på kvällen var jag med Fredrik och vi träffade några vänner. 
Idag har jag inte gjort något annat än varit med fredrik, ätit massor och kollat på film. Skön och lugn lördag.
Men jag mår bra, väldigt bra faktsikt och det har jag väl och tacka mina nära och kära. Ville bara säga det. Puss!
 

"Hemma med familjen"

Fredag och lycklig. Pappa kommer hem idag från Hassela och jag har en underbar helg med min pojkvän framför mej. Vi har tre månader på söndag, tiden har verkligen gått jättesnabbt. Men jag hade iallafall tänkt laga middag till Fredrik och ha lite myskväll. 
Men ikväll ska jag bara vara hemma med familjen och ha lite myskväll, Sara börjar bli bättre, lite feber men mest bara halsont så ska ta hand om henne så hon blir frisk snart. Men det känns som om alla i min närhet blir sjuka och jag vill verkligen inte bli det!
Idag har iallafall varit en bra dag, har inte hänt speciellt mycket. Jag började skolan 9.30 och slutade ungefär 12.50, fortfarande inga riktiga lektioner, det börjar nästa vecka tyvärr.
Men blev nyss lite sur över att jag kom att tänka på att jag har match imorgon mot Tyresö och jag kan fortfarande inte anstränga knät. Har haft jätteont hela dagen, svin jobbigt. Men pappa ska fixa nya tabletter mot infmalation eftersom han tror att det är de jag har fått, men är ju inte helt säker så nästa vecka ska jag boka in mej hos akademins naprapat så jag får en diagnos och kan köra rehab.