"Ganska dålig"

Igår var det en sämmre dag när jag kom hem från skolan. Det var så illa att Emil åkte hem till mej för att jag inte svarade i när han smsa eller ringde. Gulligplutt man har till pojkvän. Emil sov även över hos mej sedan, oplanerat men mysigt. 
 
Idag har det varit en ganska dålig dag. Mådde rätt så dåligt i skolan. Mitt problem blir bara värre och värre. Men jag ska träffa en psykolog på måndag så det blir nog bra. 
 
Idag ska jag bara vara hemma med familjen. Jag har cup imorgon i Nyköping och jag ska åka hemmifrån vid typ 6.40 så det blir att gå och lägga sej tidigt idag. Är faktiskt ganska trött redan. 
 
Men hoppas att ni får en superbra fredag!
Ha de!
 

"Himla missnöjd"

Så himla missnöjd med mitt träningspass imorse. Jag ville köra fotboll men träningsvärken från tisdags och igår så ifrån och även min hals, hosta och förkyldning vägrade sammarbeta, så på gymmet var jag istället. Vilket sög. Tveksamt om jag klarar av att träna ikväll då vi har löpning utomhus och sedan fys. 
 
Känner ju egentligen att jag borde göra något på lektionen då jag har svenska men jag orkar verkligen inte. Kännde mer för att blogga faktiskt. 
 
Hoppas att ni får en super bra dag, jag ska göra dagen så bra som jag bara kan!

"Från en främling"

När jag va påväg till tåget för att möta Emil så åkte en bil förbi, det var en fisk bil, ni vet en sådan bil som försäljare åker runt i och knackar dörr och frågar om någon vill ha fisk. Det var en man som körde och när han körde förbi mej så log han och vinkade, jag blev så chockad att jag inte hann lyfta handen och vinka tillbaka, jag hann bara få till ett leende. Alltså jag blev så varm i kroppen av glädje. Det där leendet och vinknigen va nog höjdpunkten den hör dagen. Tänk vad ett leende från en främling kan göra.