"Ikväll är det tacofredag"

Dagen började klockan halv 7 imorse då jag och mamma åkte till gymmet. Det är så himla skönt att gymma tidigt på morgonen. Man är typ helt själv, det är lugnt och stilla. Jag körde ett skönt rygg- och bicepspass i ca 1 timma och 30 minuter. 
 
Efter gymmet så åkte jag och mamma till Haninge Centrum. Jag fick mina löparskor jag ville ha, mamma hittade en super snygg tröja på MQ och så åt vi en god lunch på Espresso House
 
Sen så skulle mamma klippa sej i stan och då passade jag på att träffa Emma som numera bor i Falun där hon går på skidgymnasium. Så henne får man typ aldrig träffa. Men det var så kul att få se henne igen!
Emma hängde med mej till körskolan i Trångsund för att jag skulle ta ett syntest. Jag gick på handledarkursen igår så nu väntar jag bara på några lappar som ska skickas in och jag ska få körtillstånd så jag kan få börja övningsköra. 
 
Ikväll är det tacofredag. Jag gillar inte ens tacos, haha typ den ändå, men jag gillar helt enkelt inte köttfärs.
 
Emil kommer 19.30 ungefär. Vi ska bara vara hemma. Får se om vi kikar lite på Let´s Dance, inte för att jag tycker det är speciellt kul, utan mest för att det är tradition. Annars blir det antagligen Harry Potter för oss. 
 Mina nya babes. Dom finns HÄR.
 
Hoppas ni får en bra fredag!
Ha de!

"Två sköna träningspass"

Just nu är det frukost som står bredvid datorn på bordet. Jag skulle koka två hårdkokta ägg att ha på mackan, men det är fan svårare än vad man tror att koka ägg. Mitt första blev knappt kokat alls även fast ju tycker att det kokade länge, men vi får se hur mitt andra blev. Jag la i det i vattnet igen, men så kanske man inte kan göra?!
 
Har redan hunnit med två sköna träningspass idag. Första var jag på gymmet i cirka en timma med Pontus och körde biceps och triceps och sedan efter så var det så fint väder ute att jag bara var tvungen att ta en springtur. Det vart intervaller. 6x400 meter och gång i 200 meter i mellan. Alltså först gå 200 meter och sedan springa 400 meter och så vidare. Självklart gång i raskt tempo och snabbare löpning. Det ska ta 25 minuter att köra det passet, för mej tog det bara 22 minuter, så jag var ganska snabb idag.
Ha de!

"Militärgröna byxor"

Tre timmar kvar innan jag ska åka på fotbollsträning. I vanliga fall brukar vi köra 45 minuter fys och 45 minuter boll men eftersom det är lov och inte så många är hemma så ska vi köra 45 minuter olikaövningar och sedan 45 minuter futsal.
 
Bion igår var sådär. Jag och Hanna såg ju Cirkeln alltså jag tycker att den var under medelbra. Ganska dåliga skådisar och jag har läst boken och dom ändrade ganska mycket i filmen, vilket dom brukar göra, men jag störde mej verkligen. Men det var mysigt att träffa Hanna iallafall. 
 
Efter bion åkte jag och morfar och hälsade på mormor som har behövt flytta till älderboende. Vi hann inte vara där så länge men det vra mysigt och kul ändå. Efter det så mötte jag och morfar upp Emil i Farsta Strand och så skjutade morfar hem oss till mej och så sov Emil hos mej.
 
Idag så åkte Sara och jag till Haninge Centrum och åt lunch. Vi kollade även runt i lite affärer. Hittade jättemånga fina saker på In och Finn, men inget man behövde och sedan hittade jag ett par skitsnygga och sköna löparskor som jag hoppas att jag och mamma kan åka och kolla och kanske köpa på fredag. Sedan så köpte jag faktiskt även ett par byxor till, ett par militärgröna byxor från BikBok, dom kostade bara 199kr. Jättebilliga ju!
Älskar dom. 
 
Men nu ska jag ta och plugga lite och sedan bara slappa innan träningen.
Ha de!