"Den 14 oktober"

Kan ju bara säga att det gick åt helvete med mitt spanska prov. Tror jag kommer få F. Asså jag fattar inte varför jag ska ha det så himla svårt med alla språk?!
Imorgon har jag samhällsprov också, om politik, fan känner att det inte heller kommer att gå bra.
Men till att prata om något roligare än skolan. Eller det är fortfarande skola men inte skola-skola med ämnen och sånt... Jag har min första akedemimatch (SM) den 14 oktober mot Danderyd. Lite lagom taggad. Dock måste vi låna in spelare som inte går akademi men som fortfarande går i skolan. Vi kanske ska ha en handbollsmålvakt i målet för att vi bara har en målvakt (Frida som spelar i mitt lag i Skogås) och hon är skadad. Jag hoppas iallafall att jag kommer få spela anfall.
 
Just tänkte avslöja vilket lag jag kommer gå på uttagning för. Älvsjö AIK. Dom är ju väldigt bra i damfotboll. Jag kommer vara med på uttagningen till damernas U-lag, det kommer vara som B-lag och åldern kommer vara 16-18, alltså som damjuniorer fast i damserien. Dom har ju även två lag i 16-18 serien, ett lag i division 3 och ett lag i elit. Dom har även två damlag, ett som kanske (antagligen) får flytta upp till division 4 (där u-laget också kommer spela) och ett lah i division 1. Så man får väl börja långt och sikta högt!
 
Nej men nu ska jag göra lunch till mej. Sen när Fredrik har slutat ska han komma hit en stund innan jag ska åka till Farsta för att möta upp Hanna, vi ska köpa presenter. Jag till Emma och Fredrik och hanna till sin lillasyster.
 
Sen klockan 18.15 är det fotbollsträning på mossen.
Stel.

"Det är en vårdag!"

Shit vilket otroligt fint väder det har varit idag. Nästan vindstilla, blå himmel, sol och varmt! Om det inte hade varit för löven som är gul-röd-bruna skulle man kunna tro att det är en vårdag!
 
Skolan idag var bra. Hade matte läxförhör som gick bra tror jag. Jag fick tillbaka mitt historia prov om forntiden som jag fick A på och så hade jag ingen teori med akademin idag så fick sluta 1 timma och 45 minuter tidigare!
 
Det första jag gjorde när jag kom hem från skolan var att kasta av mej både jeansen, bhn och tröjan. Satte på mej mjukisbyxor, en sportbh och en skön pösig tröja. Jag satte även upp håret som var ganska efterlängtat.
 
Nu ska jag plugga en stund till ett spanska prov jag har imorgon och lite senare ikväll ska jag till gymmet. Jag ska på pass idag. Body Pump, var så himla lämge sen. Dock är passet bara 30 minuter och sen så är det 30 minuters core, de passet var fullt så jag vet inte om jag kommer gå på de, annars får jag bara träna lite maga ensam. Sen efter blir det ca 40 minuter på crosstrainer. 

"Så jag är ensam"

Idag var det typ första gången jag och Fredrik gick upp tidigt. Haha eller tidigt och tidigt, klockan 9, men det anser jag som normalt eftersom det är vad jag går upp varje helgdag men inte för Fredrik som går upp typ 12.
 
Klockan 11 var jag på gymmet med Hanna. Vi körde ben och rumpa idag. Super skönt, det var första gången på ungefär två månader sen jag gjorde det pga mitt knä. 
 
Sen efter gymmet har jag bara städat. Jag har dammtorkat hela mitt rum, städat mitt skrivbord som står i ett annat rum och så har jag har snabbrensat lite grejer. Allt det där för att vi ska få gäster idag. Vår gammla granne och hennes nya man. Ingen av barnen kunde hänga med och Sara jobbar så jag är ensam med alla vuxna. Dock är det ett plus att Fredrik kommer till efterrätten och sen ska jag kanske hem till honom och sova där inatt igen.
 
Imorgon blir det gym igen med Hanna. Tycker ändå jag har varit duktig denna vecka. Med dagens pass har jag tränat sju gånger. 
 
Men nu ska jag dricka klart mitt kaffe och sedan gå och duscha.
Ha de!