Träningsdag

Hejj, idag har det varit en vanlig tråkig dag i skolan. Bara att vi var 12 från klassen idag, några är sjuka och några fick åka till Polen med några andra 9:or från skolan.
Efter skolan gick jag och Hanna till gymmet. vi var väl där i undefär 2 timmar skulle jag tro. Idag var det mag- och rygg dag. Efter gick jag hem och åt lite och sedan direkt efter iväg på fotbollsträning. Dubbelpass dag alltså. 
 Dom på bilden nedan gillar jag skarpt!
Nu ska jag äta lite karamel/kola snören och skriva klart min SO uppgift om kristendomens sakrament. Sen ikväll ska jag äta kladdkaka med glass för att fira pappa som fyller år idag. Så grattis till far min!

Helt ok vecka

Hejj!
Söndag eftermiddag och supertrött.
Pluggat i cirka en timma nu och det suger stenhårt! Tyckte jag förtjänade en paus så tänkte blogga om min vecka eftersom det var ett tag sen sist. 
Måndag - Faktiskt så kommer jag inte ihåg vad jag gjorde. Eller ju juste nu kom jag på. Måndagen blev en dubbelpass-dag. Först några timmar på gymmet med Hanna och sedan en och en halv timmas fotbollsträning.
Tisdag - Fotbollsträning, ingen speciell dag.
Onsdag - Ingen träning, så det blev att träffa Brian efter skolan.
Torsdag - My B-Day! Fina presenter på morgonen och sedan på kvällen blev det ut och äta på kinaresturang på Mariatorget.
Fredag - PT-konsultation efterskolan, (fixa träningsschema) blev även en undersökning om hur frisk min kropp var fykiskt, vilket inte var så bra. lite problem med för spängrygg, olika långa ben, stela höftben och rumpa som blir skadad pga det. Blev tillknäckt, dragen i och fixad. Nu så har man rörligare höftben som gör att när jag pendlar benet när jag skjuter bollen på planen blir min rygg inte lika svank som leder till att jag skadar ändryggen/rumpan för att jag inte kan spänna den. Fick även några riktiga bra rumpövningar som jag ska göra varje dag för att träna upp min rumpa av Tobias, som kiropraktorn på gymmet heter. 
Släkten kom för att fira mej och Sara, trevligt! Mer presenter till oss också.
Lördag - Snabbtur till mormor och morfar. Sedan till Farsta för att köpa present till far min som fyller år på måndag. Träffade Brian i Farsta. Vi tog en promenad sedan. Från Farsta till mej. Vi hade Twilight-maraton och så sedan sov han hos mej. Haha nu låter det som det var spontant och kul men ack nej. Det var planerat.
Söndag - Än har det inte gått långt på dagens dag. Men idag blir det träningsmatch och sedan bara hem och plugga mer. 
Hoppas ni får en bra dag!

Träningsvärk

Hejj på er!
Har sådan sjuk träningsvärk efter gårdagen. Igår efter skolan gick jag och Hanna till gymmet, vi körde en legs and butt day. Hur jobbigt som helst. Och så pricken över i:et jag hade fotbollsträning en timma efter jag kom hem från gymmet. Så det vart en härlig träningsdag. 
Skämde ut mej lite på gymmet... Jag och Hanna satt i cirkelrummet och körde lite extra rumpövningar och så och då började vi spänna armarna och känna på våra biceps... Det kanske inte var den smartaste idéen någonsin. Såklart skulle de går förbi två killar jag kände och den ena såg ju såklart mej och Hanna. Vi bestämde att vi skulle gå därifrån så fort vi var klara med övningen för att göra det mindre pinsamt för oss. Men såklart hann vi inte de och dom kom in dit och han som såg oss sa något i still med "värsta biffarna ni är" FROSTIGT! Jag började as grava och vi gick därifrån för de va så pinsamt. Haha.
Har nationella idag på morgonen så jag laddade upp krafterna med en supergod banan och hallon smoothie.
Ha en bra dag hörrni!