"Vaknade med"

Godmorgon på er!
Vaknade med ont i halsen även idag, vilket suger, men jag drack te till frukost och ska fortsätta med de och halstabletter hela dagen. Så ingen träning för mej idag.
 
Just under dagen händer det inte så mycket. Jag ska packa klart det sista och sen när Emil kommer ska vi städa badtunnan och fylla med vatten och börja värma och sedan blir det antagligen bara att ta det lugnt tills vi ska fixa oss till att åka in till stan. 
 
Så en ganska lugn dag har jag framför mej, vilket är ganska skönt. 
 
Hoppas att ni får en bra dag och sedan en bra start på det nya året.

Kommentarer:

1 MATILDA:

Så jobbigt, har också halsont :( krya på dig!

2 Emelie:

Va jobbigt med halsont ;/

gott nytt år :)

3 kajsa-stina:

Nej vad drygt att du vaknade upp med ond hals igår också :( Hoppas det gick över och lindrades en aning när du drack varmt te iallafall och att du sedan kände dig mycket piggare framåt kvällen! Så mysigt att bada badtunna också hihi :) Har själv gjort det men även jacuzzi utomhus när det varit jättekallt och minusgrader. Det är en speciell känsla måste jag säga när det kommer lite vatten i håret och det fryser till is typ haha! Gäller att ha det uppsatt så man inte tappar det :S

Många kramar till dig fina<3<3

4 Amanda Jona [SPONTAN]:

Hoppas halsontet gick över! :)

5 Sarah:

Krya på dej :)

Kommentera här:

Publicerar inte: Svarskommentarer, reklam, hatkommentarer och det är onödigt att fråga mej hur jag mår och vad jag ska göra idag (om ni läser bloggen får ni reda på det). Så slös inte tid på att skriva sådant. Ha det fint!