"Får det ni önskar er"

Otroligt dålig uppdatering på den sista tiden. Men jag har bara haft så fullt upp med kompisar, Emil, gym och för att fixa det sista inför jul med julklappar och annat. Men jag har haft en riktigt bra veckan-innan-jul, det har varit grymt mysigt, bara att jag saknar snön som fan. Det måste ju vara snö på julafton, så jag bönar och ber att det kommer snö under natten, men antagligen så kommer det inte hända.
 
Jag ligger i sängen för tillfället och är inte ett dugg trött så jag hade tänkt kolla på någon film i hopp om att jag ska känna mej lite tröttare av det så att det inte blir alldeles för sen ikväll.
 
Det kommer antagligen inte bli något uppdatering imorgon men man vet inte. Men jag hoppas att ni får en underbar julafton och att ni får umgås med dom ni tycker om, att ni får det ni önskat er och att ni bara får vara lyckliga och glada. Godnatt och god jul!

Kommentarer:

1 kajsa-stina:

Så fin du är vännen♥ Och vad skönt att du haft en bra vecka nu innan jul och verkligen fått hinna med allt som ska hinnas med! Synd bara att ni inte har någon snö hos er. Här hemma där jag bor så har det snöat konstant sen i förrgår så vi har så det räcker och blir över kan man säga haha. Men jag vill absolut ha en vit jul och nyår så det kom verkligen som på beställning då det var alldeles bart på marken till nu i veckan bara! :)

God Jul fina du och hoppas du får en toppendag idag! Massa varma kramar♥

2 Ida:

Hoppas att du hade en bra dag! :)

Kommentera här:

Publicerar inte: Svarskommentarer, reklam, hatkommentarer och det är onödigt att fråga mej hur jag mår och vad jag ska göra idag (om ni läser bloggen får ni reda på det). Så slös inte tid på att skriva sådant. Ha det fint!