"Hobbit"

Vilken skön dag det har varit idag! 
 
Det är ju Lucia imorgon så det firar vi idag i skolan. Musikestetarna hade ett litet luciatåg. Inte för att vara sådan men jag trodde att det skulle vara bättre. Alltså dom sjöng jättefint och så men det tog alldeles för lång tid mellan dom olika låtarna. Sen hade vi fika med klassen och då missade vi första lektionen. Skönt. Sen var det bara kommunikation, vi skulle göra klart våran film, sen engelska och då läste vi bara och sedan naturkunskap och då började vi på ett nytt kapitel Livsstil och hälsa det tycker jag faktiskt är ganska kul.
 
Dagens träning blir fotbollsträning innomhus i Skärholmshallen vilket tar mej ca 1 timma och 20 minuter att åka dit kommunalt... Menmen, jag får skjuts av snälla morfar dit och så får jag ta och åka kommunalt hem eller försöka få skjuts till Älvsjö av min tränare och sedan ta pendeln. Men det löser sej nog. 
 
Igår var jag och Emil och kollade på den nya Hobbit filmen på bio, den va så sjukt bra! Rekommenderar, iallafall om man gillar dom andra.
 
Sen sov Emil hos mej eftersom vi ändå började typ samtidigt idag.
(Klicka på bilden för att se trailen)

Kommentarer:

1 linda:

vill se :)

2 kajsa-stina:

Det är så mysigt med Lucia tycker jag :) När jag var med i luciatåg i skolan kommer jag ihåg att vi körde tre omgångar då vi hade en så stor skola och det tog fan flera timmar haha! Förstår att det kan vara tröttsamt att se på.. Man blev ju less själv också haha :D

Och jag vill så gärna se den filmen! Har varken sett Hobbit filmerna eller Sagan om ringen filmerna. Jag måste ha missat nåt haha! Får kolla ikapp jag med ;)

Hoppas du annars mår toppen idag och får en fin lucia! Vad hittar du på?
Stor kram♥

Kommentera här:

Publicerar inte: Svarskommentarer, reklam, hatkommentarer och det är onödigt att fråga mej hur jag mår och vad jag ska göra idag (om ni läser bloggen får ni reda på det). Så slös inte tid på att skriva sådant. Ha det fint!