"Lite minijul"

Sitter hos mormor och morfar och har lite trevligt.

Igår va kusinerna hos oss, vi firade lite minijul, fast utan julmat vilket va ganska skönt. Jag fick ett par skit snygga träningsbyxor av kusinerna och min morbror och hans ex fru. 

Emil kom till mej på kvällen och så sov han över. Han var även med till mormor och morfar ett tag innan han var tvungen att åka hem. Men imorgon ska vi träffas igen och åka in till stan och shoppa lite på mellandagsrean. Så de ska bli kul.
Ha de!

Kommentarer:

1 kajsa-stina:

Så fin ni är båda två. Sötnosarna♥ Mysigt med lite julfirande hos din mormor och morfar också. Saknar att kunna åka hem till mina och hälsa på då dom tyvärr inte lever längre.. Men man får tänka på dom i himlen istället. Inbillar mig att dom är med mig då ändå på något sätt och vakar över mig :)

Kul med mellandagsrea! Det är ju ruskigt mycket folk som man måste trängas med men det är själva charmen tycker jag hihi! Hoppas du hittar något du blir nöjd över. Hoppas du annars mår toppen idag och får en mysig dag♥ Stor kram!

Kommentera här:

Publicerar inte: Svarskommentarer, reklam, hatkommentarer och det är onödigt att fråga mej hur jag mår och vad jag ska göra idag (om ni läser bloggen får ni reda på det). Så slös inte tid på att skriva sådant. Ha det fint!