"Jag saknar inspiration"

Jag har ett problem. Jag saknar inspiration. Jag saknar inspiration till allt! Va fan ska man göra då. På riktigt jag försöker med allt. Jag ska baka, jag har kollat på kläder, jag har klickat runt på We heart it, läst, kollat på film och inget funkar. Vad är det med mej? Det känns bara som om hela min livskraft håller på att rinna iväg från mej. Vad fan gör man då?
Det som verkligen får mej att tappa fattningen är alla falska människor runt om kring mej. 
Men jag hann iallafall få ner några deppiga ord på en annan text jag håller på att skriva för nöjets skull.
 
Skulle vilja gå ut i det här deppiga vädret och bara springa tills jag faller ihop och inte kan röra mej mer men jag sitter fast framför dator och har lovat mej själv att inte resa mej här ifrån till jag har skrivit klart mitt reportage om Södermalm. Det suger. Allt suger. Jag behöver pepp.
 
Det ända jag ser fram emot den kommade veckan är helgen. På lördag har jag internmatch igen med Älvsjö AIK och sedan på kvällen ska jag ha pokerkväll med mina tjejer. Det ser jag fram emot. Har dock inte bestämmt mej helt vilka jag ska bjuda, det får inte bli för många och inte för några. 
 
Sara och Jesper kom precis hem. Dom har varit och shoppat kläder och Sara ska nu gå modevisning för mej haha.
 

Kommentarer:

1 kajsa-stina:

Åh den känslan som du känner om att inte ha nån inspiration till nånting känner jag väldigt mycket igen mig i. Har själv samma problem just nu och vet inte vad det beror på? Kan det ha med mörkret att göra och att det börjar bli kallt? Eller har det helt enkelt med att göra att vi pressat oss för hårt i nåt skede? Har du mycket i skolan o så som tynger dig eller har det hänt nåt extra jobbigt?`Kom ihåg att tillåta dig själv att vila och tacka nej till saker om du inte orkar. Hälsan går alltid först <3
Skönt att du har helgen att se fram emot iallafall. Ett litet ljus i denna eviga mörka tunnel. Poker har jag aldrig spelat innan faktiskt :) Är det svårt?

sv: Ja visst är det svårt att komma på julklappar! Ibland flyter det på och man har jättemycket inspiration och kommer på allt liksom. Men andra gånger har man ingen inspiration alls! Dock hittade jag en julklapp till min bror och en till min pappa så det blir nog bra :) Men jag är inte färdig en haha! Brukar köpa en del grejer jag. Tycker det är så kul att ge bort saker :)

Tack fina du<3 det blev dock ingen morotskaka för min del idag då ångesten blev för stor.. Men jag drack näringsdryck istället så jag fick ju i mig ett riktigt mellanmål ändå :)
Kramar!

2 Madeliene:

sv: Åh tack sötnos! Ja det blev lite ljusare :)
Hoppas du har haft en fin Halloween helg? :)

3 kajsa-stina:

sv: Ja gör det! Vissa av tipsen funkar verkligen så tycker du ska ge det en chans då du också har problem med svullen mage :)

Åh vännen. Jag förstår att du måste ha det skittufft nu i och med allt som har hänt :( Du måste tillåta dig själv att få vara ledsen och inte hålla allt inom dig. Då kan det lätt slå över och bli så jobbigt. Gråt ut om du känner att du behöver det. Alla är vi mänskliga och mår dåligt emellanåt. Du är fin som du är! Kom ihåg det<3

Stor kram!!

Kommentera här:

Publicerar inte: Svarskommentarer, reklam, hatkommentarer och det är onödigt att fråga mej hur jag mår och vad jag ska göra idag (om ni läser bloggen får ni reda på det). Så slös inte tid på att skriva sådant. Ha det fint!