"Känns så onödigt"

Känns som en helt onödig skoldag. I vanliga fall har jag ju akademi, svenska och spanska och sen slutar jag men idag hade jag ingen svenska så efter akademin som slutar 9.30 jag behövde vänta till 11.05 innan nästa lektion och då var jag helt ensam, inga vänner alls var i skolan då. Ensamt.
Vi slutade även spanskan efter 30 minuter för att den hade börjat så idag har jag bara haft lektion i 30 minuter. Känns så jävla onödigt att jag gick till skolan, men men, man gör vad man måste göra.
 
Tränade även mage imorse när jag var klar med min rehab. Skönt. Magrutorna ska vara tillbaka till min födelsedag hade jag tänkt, iallafall till i sommar.
 
Nu ska jag plugga och ikväll har jag träning med Skogås. Vi ska köra innebandy för att vi inte har några tränare för att alla ska på möte... jag gillar inte innebandy, det fanns liksom en anldning varför jag valde fotboll som sport. 

Kommentarer:

1 Madeliene:

sv: det visste inte jag heller förrens än blogg jag läser hade gjort ett sådant inlägg! :) Men det tycker jag du ska göra, det behövs med kärlek på nätet! kram

Kommentera här:

Publicerar inte: Svarskommentarer, reklam, hatkommentarer och det är onödigt att fråga mej hur jag mår och vad jag ska göra idag (om ni läser bloggen får ni reda på det). Så slös inte tid på att skriva sådant. Ha det fint!