"Bailando cirka 100 gånger"

Hej på er!
 
Jag är redan hemma och det har jag varit nu i ungefär 30 minuter. Jag har ju kort dag på tisdagar så börjar 8.00 och slutar 12.05. Jag åt lunch i skolan, vilket jag inte brukar göra, jag brukar åka hem och äta eftersom vi slutar innan lunchen, men inte idag eftersom jag ville äta med Emil.
Träningen imorse gick sådär. Jag var väldigt seg och sen så tränade vi med killarna och jag tycker inte det är jättekul eftersom jag har svårare för att ta för mej då. Jag koncentrerar mej mer på hur bra/dålig andra tycker jag är och är rädd för att göra fel än att bara köra mitt race och skita i vad andra tycker. 
 
Tog precis en paus från pluggandet om massmedia som jag har prov i på fredag. Jag är ganska mosig i huvudet idag, allt går så segt, men måste göra klart det tills Emil kommer hit när han har slutat. Jag har även lyssnat på Bailando cirka 100 gånger för att vi har det i läxa i spanska att kunna låten. Det är svårare än vad man tror.
 
Ikväll är det fotbollsträning igen. Som vanligt på tisdagar så är det 45 minuter fys och 45 minuter boll. På fysen idag ska vi få besök av två som ska gå igenom vad dom ska kolla på fystestet vi ska ta nästa vecka på Bosön. Det ska faktiskt bli kul. Ser fram emot det. 
 
Men nu ska jag återgå till pluggandet. 
 
Hoppas att ni än så länge har haft en bra dag!

Kommentarer:

1 kajsa-stina:

Vad skönt att du hade en såpass skoldag som du hade idag! Det är verkligen så skönt att kunna sluta tidigare någon dag mitt i veckan då veckan känns lite enklare då kan jag tycka :) Vad jobbigt dock att du kände så som du kände i och med träningen med killarna. Måste erkänna att jag också blir som dig då och undrar vad alla andra ska tycka och funderar på hur man ser ut i olika ställningar osv men jag kan lova dig vännen att ingen tänker så! Det är bara en själv som stressar upp sig och oroar sig helt i onödan då alla andra har fullt upp med sig själva att fokusera på hur dom ser ut och göra sitt bästa för att klara uppgiften :)

Hoppas du får en fin tisdagskväll vännen och att du får en fortsatt fin vecka <3

Många kramar <3

2 Elin:

Så himla fin du är!

3 ♀ THE REVOLT ♀:

Du, en snabb fråga bara; har du två bloggar? :o För det finns en Erika Isaksson som ser ut som dig :o

svar: Jag tror inte jag kommer lägga av helt helt, alltså inte ta bort bloggen, men det kommer komma inlägg ytterst sällan kan jag gissa på :o men vi får se hur det blir tills dess ^^ Tack för alla dina kommentarer Erika! <3

4 Sara Navjord:

Vad vacker du är! Verkligen jätte fin :)

5 J E N N I F E R:

åh vad fin du är!

6 MATILDA:

Så fin du är :D

7 N:

Skönt att sluta tidigt!

8 fröken josefine:

Ändå lite rolig läxa, fast att den kanske är lite jobbig. Om våra lärare hade varit så påhittiga i skolan hade jag kanske gillat skolan mer :P

9 Emelie:

Fin bild på dig!

Kommentera här:

Publicerar inte: Svarskommentarer, reklam, hatkommentarer och det är onödigt att fråga mej hur jag mår och vad jag ska göra idag (om ni läser bloggen får ni reda på det). Så slös inte tid på att skriva sådant. Ha det fint!